Αναιρούμε την Εξαπάτηση του Εγώ

Αποκαλύπτουμε και εκθέτουμε την ενοχή και βαδίζουμε προς στην ακεραιότητα

Δεν μπορεί να υπάρξει πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στην αυθεντική αφύπνιση από την ακεραιότητα, διότι χωρίς ακεραιότητα η ειρήνη του νου παραμένει μια δήλωση, αντί για μια πραγματική εμπειρία. Η ακεραιότητα εξαρτάται από τη συνέπεια και την καθαρότητα της σκέψης και χωρίς την ευθυγράμμιση με το Άγιο Πνεύμα, η ακεραιότητα θα φαίνεται απρόσιτη και η ενοχή θα φαίνεται πραγματική.

Αναιρούμε την Εξαπάτηση του Εγώ

Είναι δυνατόν να επιθυμείς, να πιστεύεις, να σκέφτεσαι, να αισθάνεσαι, να αντιλαμβάνεσαι και να ενεργείς με συνέπεια ακολουθώντας το Άγιο Πνεύμα και ΜΟΝΟ ακολουθώντας το Άγιο Πνεύμα. Μία άλλη ονομασία του εγώ είναι εξαπάτηση και όταν η εξαπάτηση πιστεύεται στην ψευδαίσθηση της ενοχής φαίνεται πολύ αληθινή πραγματικά. Οι δηλώσεις και τα μάντρα και οι ευχές δεν μπορούν ποτέ να υποκαταστήσουν την εσωτερική αναζήτηση και την έκθεση του συστήματος πεποιθήσεων του εγώ. Οι κρυμμένες ενοχές πρέπει να εκτίθενται και να δίνονται οικειοθελώς στο Άγιο Πνεύμα και όταν αυτό συμβαίνει γίνεται φανερό πως η ενοχή δεν ήταν ποτέ πραγματική.

Η σύγχυση απορρέει από την προσπάθεια να υπηρετήσουμε δύο κυρίους και να δούμε δύο κόσμους. Ωστόσο, είναι αδύνατο να δούμε δύο κόσμους που δεν έχουν σημείο συνάντησης. Δεν υπάρχει επιστροφή στο παρελθόν και δεν υπάρχει τρόπος πραγματικά να επαναλάβουμε το παρελθόν. Το παρελθόν μπορεί μόνο να συγχωρεθεί ή να απελευθερωθεί. Η αθωότητα και η ενοχή προκύπτουν από δύο διαφορετικά συστήματα σκέψης. Το ένα είναι πραγματικό και το άλλο όχι. Ο Θεός είναι ένας Θεός Αγνής Αγάπης και Αθωότητας, άρα η Ενότητα με τον Θεό μπορεί να βιωθεί μόνο σε κατάσταση Αθωότητας. Η ενοχή είναι πάντα ένα σίγουρο σημάδι ότι ο νους ακούει το εγώ και φοβάται τη φωνή του Αγίου Πνεύματος. Η ενοχή είναι ένας τρόπος κλεισίματος και αποσύνδεσης, μια προσπάθεια να είσαι χωρισμένος, μόνος και απομονωμένος. Το Άγιο Πνεύμα προσφέρει θεραπεία και περιμένει υπομονετικά την εκούσια και οικειοθελή εκδήλωση της ενοχής. Γι αυτό συχνά τονίζω πως είναι σημαντικό να μοιράζεστε ότι έχετε στο νου σας και να μην κρατάτε τίποτα κρυμμένο. Γιατί στην Αλήθεια δεν υπάρχει τίποτα να κρύψεις. Ωστόσο αυτό βιώνεται μόνο όταν δεν προσπαθείς να αρνηθείς ή να προστατέψεις την ενοχή καθώς αναδύεται στην επίγνωση. Η απροστάτευτη ενοχή διαλύεται στο Φως της Αγάπης τόσο αβίαστα. Χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να κρύψεις την ενοχή και να την κρατήσεις κρυμμένη πίσω από ένα πλήθος φαινομένων και ειδώλων.

Έχεις ποτέ ρωτήσει τον εαυτό σου:

  • «Γιατί προσπαθώ να κρύψω την ενοχή που νιώθω;»
  • «Γιατί κρατώ την ενοχή τόσο σφιχτά;»
  • «Τι φοβάμαι ότι θα συμβεί αν αφήσω την ενοχή μου;»
  • «Τι είναι αυτό στο οποίο δίνω αξία σε αυτόν τον κόσμο που πραγματικά πιστεύω ότι το Άγιο Πνεύμα θα πάρει απο εμένα;»

Η αντίσταση είναι μάταιη επειδή δεν έχει κανένα Σκοπό. Η σωτηρία δεν είναι συμβιβασμός κανενός είδους. Κι όμως, η Σωτηρία δεν έχει κόστος. Θα μπορούσε ποτέ η εγκατάλειψη του τίποτα για την ενθύμηση των Πάντων να θεωρείται ποτέ κόστος; Ο αντιλαμβανόμενος κόσμος μπορεί να μας έχει φανεί άνετος και γνωστός κατά καιρούς, όμως πάντα έφερε την αίσθηση της ενοχής ή της ανασφάλειας ή της ανησυχίας.

Η παράλογη “αιτία”, που ο νους φοβάται να αφήσει το γνωστό και να ανοιχτεί  στον Θεό, είναι ο τρόμος του “Άγνωστου”. Ναι, έτσι ακριβώς – ο στρεβλωμένος κόσμος έχει γίνει “γνωστός” σε ένα νου που κοιμάται και ονειρεύεται και ο Θεός έχει γίνει ο Μεγάλος «Άγνωστος». Για όσο καιρό φαίνεται πολύτιμο να προσκολλάσαι στο «γνωστό» (εγώ), η ενοχή θα φαίνεται πραγματική. Τη στιγμή που ο νους αποφασίζει να δεχτεί τον Μεγάλο «Άγνωστο» (το Θεό), η ενοχή εξαφανίζεται για πάντα και ο Χριστός και ο Θεός είναι οι Γνωστοί. ΕΙΝΑΙ πραγματικά απλό.

Να λες αυτό που εννοείς και να εννοείς αυτό που λες. Άκου το Άγιο Πνεύμα και αυτό δεν είναι δύσκολο. Άκου το εγώ και αυτό θα σου φαίνεται αδύνατο. Μην κρύβεσαι απο Εμένα αγαπημένε Μου, γιατί Σε Αγαπώ πάντα και για πάντα. Η απόκρυψη προϋποθέτει την αλαζονική πεποίθηση ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να κρυφτεί. Στο Θεό δεν υπάρχουν μυστικά, ούτε μυστήρια. Στο Θεό όλα αποκαλύπτονται ανοιχτά. Ο Θεός είναι μόνο Φώς. Τράβηξε τις σκιές και άνοιξε τις κουρτίνες. Μόνο η αναμονή θα τρομάζει ένα νου τόσο συνηθισμένο στο σκοτάδι. Καθώς λούζεσαι στο Φως του Θεού γίνεται προφανές ότι υπάρχει μόνο Φώς.

Το σχέδιο του Θεού είναι να είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος και ειρηνικός. Άν δεν αισθάνεσαι αυτά τα συναισθήματα να ξεχειλίζουν και να σε κατακλύζουν, προσπαθείς να ακολουθήσεις μια ξένη φωνή και ένα σχέδιο για να κρατήσεις την ενοχή κρυμμένη. Μην φοβάσαι να αλλάξεις αμέσως την πορεία σου, να αλλάξεις τον συντονισμό σου αμέσως, επειδή έχεις δικαίωμα στα θαύματα και τη χαρά να πραγματοποιείς θαύματα. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να απολαύσεις τη χαρά ολοκληρωτικά εάν η ανθρωπαρέσκεια εξακολουθεί να σε προσελκύει. Γιατί η ανθρωπαρέσκεια είναι η έλξη και η διατήρηση της ενοχής. Αν αυτός ο πειρασμός προκύψει στον ιερό νου σου, σταμάτησε για μια στιγμή και θυμήσου την ευγνωμοσύνη που έχεις βιώσει βαθιά μεσα σου. Άφησε τη δύναμη της ευγνωμοσύνης να φέρει την επίγνωση σου πέρα από τον φόβο και την ενοχή. Θυμήσου Όλα Όσα ο άγιος Σκοπός μας προσφέρει και προχώρησε μπροστά στη Δύναμη της Θεϊκής Αθωότητας μας.

Έχεις κάνει πολλά βήματα προς τα μέσα. Έχεις βιώσει πολλά θαύματα. Τα ανοίγματα και οι μετατοπίσεις φάνηκαν πολύ γρήγορα, πραγματικά πολύ γρήγορα. Υπάρχουν πολλά περισσότερα που φαίνονται να ακολουθούν. Κάνε γρήγορα τη διαδικασία του να ξε-μάθεις, γιατί ο Σκοπός μας δεν μπορεί να κάνει εξαιρέσεις ή συμβιβασμούς. Η αντίληψη του πλήθους εξασθενεί μπροστά στον θεραπευμένο παραπέτασμα της συγχώρεσης. Τώρα είναι η ώρα.

Μη φοβάσαι να Με Καλέσεις Αγαπημένε Μου. Μην μπαίνεις στον πειρασμό να με αποστραφείς. Βλέπω την Τέλεια Αθωότητά μας. Δεν υπάρχει τίποτα για να αναζητήσεις στον κόσμο. Δεν χρειάζεται η έγκριση κανενός για να αποδεχτείς την παράδοσή μας στην Αιώνια Αθωότητα.

Η φαινομενική πρόοδος στον κόσμο ήταν πάντα μια ψευδαίσθηση. Άφησε τις «δουλειές» του κόσμου γιατί σε έχει υπηρετήσει και είναι για πάντα πίσω Μας Τώρα. Ο Παράδεισος πλησιάζεται καθώς ο κόσμος θεωρείται χωρίς νόημα. Εσύ είσαι το νόημα που ο κόσμος έγινε για να κρύψει. Εσύ είσαι η Δόξα του Θεού ως Χριστός! Δεν απογοητεύεις κανέναν όταν αποδέχεσαι την Εξιλέωση. Δεν υπάρχει κόστος για τη Σωτηρία. Όλοι είναι μαζί Μας στην Εξιλέωση. Πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς; Τα πάντα λάμπουν φωτεινά στην Αθωότητα της Θεϊκής Αγάπης.

Μέσα σε σένα είναι όλος ο Παράδεισος. Κάθε φύλλο που πέφτει ξαναζεί μέσα από σένα. Κάθε πουλί που τραγούδησε ποτέ, θα ξανατραγουδήσει μέσα από σένα. Και κάθε λουλούδι που άνθησε ποτέ έχει κρατήσει το άρωμά του και την ομορφιά του για σένα.

Ποιος στόχος μπορεί να παραγκωνίσει το Θέλημα του Θεού και του Υιού Του, να αποκατασταθεί ο Παράδεισος γι αυτόν για τον οποίο δημιουργήθηκε για να είναι το μοναδικό σπίτι του; Τίποτα πριν και τίποτα μετά από αυτό. Κανένα άλλο μέρος, καμία άλλη κατάσταση, ούτε χρόνος. Τίποτα μακρύτερα και τίποτα πλησιέστερα. Τίποτα άλλο. Σε καμιά μορφή. Μαθήματα Θαυμάτων Θεωρία Κεφ.25.IV.5:1 

Είμαι Πάντα μαζί Σου Αγαπημένε του Θεού γιατί υπάρχει μόνο Ένας Εαυτός.

Λούσιμο με Ειρηνική Αγάπη,
David

Pin It on Pinterest

Share This