Δεν Υπάρχουν Τυχαία Γεγονότα

Πως να είμαι σε ειρήνη στο παρόν και να παραδώσω τον έλεγχο

Ερώτηση:
Αγαπητέ David,

Πως μπορώ να αναγνωρίσω τι μπορώ να ελέγξω και τι όχι; Και τι σημαίνει όταν λέμε πως τίποτα δεν είναι τυχαίο, ή ότι δεν υπάρχουν τυχαία γεγονότα;

David Hoffmeister:
Αγαπημένε,

Αφύπνιση είναι απλά η ξεκάθαρη Επίγνωση ότι η Κατάσταση του Νου (Ειρήνη, Ευτυχία, Ελευθερία, Χαρά) είναι αληθινά Προσωπική Ευθύνη και η αντίληψη (το εγώ) που φαίνεται ότι δημιούργησε τον κόσμο δεν είχε καμία επίδραση στην Πραγματικότητα (Αλήθεια του Πνεύματος). Το να ζεις στο παρόν σημαίνει να Υπάρχεις, απαλλαγμένος από τα ψευδαισθησιακά όρια του χρόνου-χώρου.

Μπορείς να ελέγξεις την κατεύθυνση της σκέψης σου και ως εκ τούτου να ευθυγραμμιστείς με το Άγιο Πνεύμα στο Παρόν. Η εξάσκηση με προθυμία της επιλογής του Αγίου Πνεύματος θα φανερώσει την εμπειρία της αληθινής Ύπαρξης, η οποία είναι πέρα από την ψευδαίσθηση της επιλογής.

Πως να είμαι σε ειρήνη στο παρόν και να παραδώσω τον έλεγχο

Είναι αλήθεια ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Το σενάριο του Κόσμου έχει παιχτεί σε μια φαινομενική “ανίερη στιγμή” Διορθώθηκε ή Εξουδετερώθηκε από το Άγιο Πνεύμα. Κινήσου με την ροή της Αγάπης του Αγίου Πνεύματος και θα σου γίνει ολοφάνερο ότι όλες οι φαινομενικές αποφάσεις στο κόσμο των μορφών έχουν ήδη γίνει. Αυτή είναι η εμπειρία του χαρούμενου ονείρου της μη-κρίσης. Η προσευχή, η παρακολούθηση του νου και η συγχώρεση φανερώνουν την εμπειρία ότι όλες οι μορφές είναι ψευδείς και ανήκουν στο παρελθόν, και ότι είναι παρελθόν δεν μπορεί να αλλάξει—μόνο να αναγνωριστεί ως κάτι που έχει τελειώσει. Ο χρόνος και ο χώρος είναι μια ψευδαίσθηση και η ειρήνη του νου έρχεται τη στιγμή που η ψευδαίσθηση συγχωρείται ή απελευθερώνεται.

Η ζωή είναι το Πνεύμα μας που είναι αιώνιο. Το σώμα φαίνεται μόνο να παρακμάζει και να γερνά στο εγώ, και στην πίστη στο χρόνο. Ανακουφίσου με το να ξέρεις ότι το Άγιο Πνεύμα θα κανονίσει τον χρόνο και τον χώρο για τα θαύματα που θα βιώσεις.

Η ενότητά μας δείχνει ότι ο χρόνος δεν είχε καμία επίδραση στην Ταυτότητα μας στον Θεό. Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την Αιώνια Αγάπη. Αυτό που φαίνεται να ξεθωριάζει δεν ήταν ποτέ Αγάπη, γιατί η Αγάπη κρατά Αιώνια.

Συνέχισε να ανοίγεσαι στα θαύματα που το Άγιο Πνεύμα προσφέρει. Άκουσε τις συγκεντρώσεις που προσφέρονται online, προσευχήσου να σου δοθούν  ερμηνείες του Αγίου Πνεύματος με πνεύμα αγάπης, και όλα θα αποκαλυφθούν. Η αφύπνιση είναι μια στιγμή ετοιμότητας και προθυμίας και στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με το χρόνο. Δώσε στο νου σου την άδεια να ξεκουραστεί και να ανυψώσου στη Θεότητα μέσα σου. Τα Θαύματα προσφέρουν έναν αβίαστο τρόπο ροής στο παρόν,και θα τα αναγνωρίσεις από την Ευκολία μέσω της οποίας έρχονται.

Εγκατάλειψε όλες τις προσπάθειες να ελέγξεις πρόσωπα, τόπους και γεγονότα, και παρακολούθησε τον εαυτό σου με το Άγιο Πνεύμα. Συνέχισε να παρακολουθείς και θα έχεις την εμπειρία της ψυχικής αγαλλίασης. Τίποτα άλλο πραγματικά δεν έχει σημασία.

Με Αγάπη & Ευλογίες, Τώρα &Πάντα,
David

Pin It on Pinterest

Share This