Σχετικά με τον David Hoffmeister

David HoffmeisterΟ David Hoffmeister είναι ένας μύστης σύγχρονης εποχής και ένας διεθνής δάσκαλος των Μαθημάτων Θαυμάτων (A Course in Miracles), του οποίου η ζωή είναι μια ζωντανή απόδειξη ενός αφυπνισμένου Νου. Είναι αφιερωμένος στο ίδιο, σταθερό μήνυμα: απελευθέρωσε τις ψευδαισθήσεις του διαχωρισμού, γιατί μόνο η Αγάπη είναι αληθινή.

Η έμφαση του David στην πρακτική εφαρμογή της αληθινής Συγχώρεσης έχει οδηγήσει να έχουν σχηματισθεί κοινότητες μαθητών γύρω του, που είναι αφιερωμένες στο μονοπάτι της δικής του αφύπνισης.  Ζει μια αυθόρμητη ζωή, που ακτινοβολεί  την Αγάπη του Θεού οπουδήποτε  κι αν τον καλούν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Για πάνω από 35 χρόνια, ο David έχει ταξιδέψει σε 44 χώρες, σε 6 ηπείρους για να εξαπλώσει το μήνυμα ότι η Αλήθεια είναι διαθέσιμη σε όλους. Οι διδασκαλίες του έχουν μεταφραστεί σε 13 γλώσσες κι έχουν μιλήσει στην καρδιά και το νου εκατομμυρίων ανθρώπων μέσω του οικείου ύφους των βιβλίων, των ηχητικών μηνυμάτων και των βίντεο του.

Το μήνυμα του David μιλάει σε όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το αν το υπόβαθρό τους είναι θρησκευτικό, πνευματικό ή επιστημονικό. Είναι τόσο άνετος στο να εμβαθύνει μεταφυσικά στην ταινία The Matrix, όσο και στο να υποδεικνύει τα κρυφά μηνύματα και  της Αγίας Γραφής.  Στις συγκεντρώσεις του γίνονται ανοιχτές συζητήσεις και  οι άνθρωποι που έρχονται κοντά του έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις μεγαλύτερες  ανησυχίες και τα βαθύτερα ερωτήματα τους σε κάποιον που απαντά μέσα από μία αντίληψη πέρα από προσωπικές απόψεις. Το πάθος και η αφοσίωσή του τον οδήγησαν στο να είναι διεθνώς γνωστός και σεβαστός δάσκαλος, ανάμεσα στους δασκάλους των Μαθημάτων Θαυμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μαρτυρίες

Ένα βιβλίο που προωθεί αποκλειστικά τα Μαθήματα Θαυμάτων, αποτελεί ένα θησαυρό για κάθε σοβαρό μαθητή των Μαθημάτων. O DavidHoffmeister κάνει ακριβώς αυτό στο βιβλίο του “Αφύπνιση μέσω των Μαθημάτων Θαυμάτων” (Αwakening through A Course in Miracles). Έμαθα πολλά από αυτό και έτσι το ίδιο θα μάθετε και εσείς.

Marianne Williamson, συγγραφέας του βιβλίου “Επιστροφή στην Αγάπη”

Δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για αυτό το βιβλίο. Διαύγεια, χαρά,φως και άλμα αγάπης σε κάθε σελίδα.

Gabrielle Bernstein, New York Times, συγγραφέας του μπεστ σέλερ βιβλίου “Miracles Now” σχετικά με το βιβλίο τουDavid Hoffmeister Unwind Your Mind Back to God: Experiencing A Course in Miracles

Αισθάνομαι μεγάλη Ευγνωμοσύνη για σένα αδερφέ. Η παρουσία σου στο νου μου είναι μια μεγάλη Ευλογία για ολόκληρη την Υιότητα. Με Αγάπη, Gary.

Gary Renard, συγγραφέας του μπεστ-σέλερ βιβλίου The Disappearance of the Universe (“Η Εξαφάνιση του Σύμπαντος”)

Με ελληνικούς υπότιτλους, πατώντας στη ροδελίτσα του βίντεου κάτω δεξιά- Settings-Subtitles-Greek

Pin It on Pinterest

Share This