Τι Είναι τα Μαθήματα Θαυμάτων;

Τι είναι τα Μαθήματα Θαυμάτων

Τα Μαθήματα Θαυμάτων είναι ένα σύγχρονο πρόγραμμα θεραπείας του Νου, για να απομακρύνουμε κάθε κρίση, να μάθουμε να εμπιστευόμαστε τον Ανώτερο Εαυτό μας / το Άγιο Πνεύμα / τη Διαίσθησή μας και να έχουμε σταθερά ειρήνη του νου.

David Hoffmeister

Τα Μαθήματα Θαυμάτων (ΜΘ ή “τα Μαθήματα”) είναι ένα ολοκληρωμένο πνευματικό σύστημα, το οποίο αποτελείται από μία σειρά μαθημάτων που περιλαμβάνονται σε 3 τόμους: τη Θεωρία, το βιβλίο ασκήσεων για μαθητές και το Εγχειρίδιο των Διδασκάλων. Διδάσκει ότι ο τρόπος να βιώσει κανείς την εσωτερική ειρήνη και τη συμπαντική αγάπη – τη μνήμη του Θεού – είναι να απαλλαχθεί από την ενοχή μέσω της συγχώρεσης.

Τα Μαθήματα Θαυμάτων επίσης τονίζουν ότι δεν αποτελούν παρά μία προσέγγιση μέσα από τις πολλές χιλιάδες που υπάρχουν. Σαν αποτέλεσμα, παρόλο ότι η γλώσσα των Μαθημάτων είναι αυτή του παραδοσιακού Χριστιανισμού, εκφράζει μία πνευματικότητα πέρα από αιρέσεις και δόγματα. Τα Μαθήματα Θαυμάτων είναι επομένως μια γενική πνευματική διδασκαλία, όχι μια θρησκεία.

Τα Μαθήματα αρχικά γράφτηκαν και δακτυλογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια των ετών 1965-1972 από δύο καθηγητές της Ιατρικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια: Helen Schucman και Bill Thetford. Δημοσιεύθηκαν στις 26 Ιουνίου 1976 και έχουν πωληθεί πάνω από 3 εκατομμύρια αντίγραφα σε περισσότερες από 25 γλώσσες.

Διαβάστε Τα Μαθήματα θαυμάτων on-line

Για μια πλήρως προσιτή online έκδοση των Μαθημάτων Θαυμάτων στα Αγγλικά, επισκεφτείτε: acourseinmiraclesnow.com.

Εάν επιθυμείτε ένα αντίγραφο του βιβλίου στα αγγλικά ή σε κάποια μετάφραση, παρακαλούμε παραγγείλετε απευθείας από το Foundation for Inner Peace.

Pin It on Pinterest

Share This