Η Βασιλεία του Ουρανού είναι τώρα!

David Hoffmeister – Το μόνο ερώτημα που πρέπει να τεθεί είναι: “Πατέρα, ποιο είναι το θέλημά σου για μένα τώρα;” Οι ερωτήσεις σχετικά με τον κόσμο είναι ψευδείς ερωτήσεις, γιατί και ρωτούν και απαντούν με τους όρους του κόσμου. Και τι είναι ο κόσμος, παρά ένα όνειρο ότι δήθεν ο Χριστός θα μπορούσε πράγματι να εγκαταλείψει την Ουράνια Αιώνια Εστία που ο Θεός δημιούργησε Ένα για πάντα;

Μια ερώτηση είναι πάντα μια ερώτηση σχετικά με την ταυτότητα. Οι ερωτήσεις για τον κόσμο είναι δηλώσεις πίστης στην πραγματικότητα του κόσμου και έτσι δεν αφήνουν περιθώρια για μια Απάντηση που δεν είναι αυτού του κόσμου. Οι ερωτήσεις σχετικά με τον κόσμο είναι παιχνίδια που πηγαίνουν γύρω-γύρω σε κύκλους, διότι οι ερωτήσεις μορφής και οι απαντήσεις μορφής δεν οδηγούν στην εμπειρία της Αιωνιότητας. Αποφύγετε τέτοιες σκέψεις. Δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ τον Πραγματικό Εαυτό σου.

Όλοι προσεύχονται χωρίς διακοπή και αυτή η συνεχής προσευχή αντανακλά την εσωτερική επιθυμία της καρδιάς. Μια προσευχή είναι πάντα μια προσευχή για την ταυτότητα. Η προσευχή για πράγματα ή για συγκεκριμένες ιδιότητες και αποτελέσματα αποτελεί μια προσευχή όπου το παρελθόν «επαναλαμβάνεται» σε μια διαφορετική μορφή που θεωρείται “πιο επιθυμητή”.

Αυτό είναι το είδωλο του “περισσότερου”, και δεν έχει σημασία “περισσότερο από τι;” Αυτό είναι το είδωλο του “επαναλαμβανόμενου χρόνου”, και δεν έχει σημασία “πόσο χρόνο”. Ο χρόνος είναι η προσπάθεια να αρνηθείς την Αιωνιότητα. Όμως η Ταυτότητα της Αγάπης είναι ολοκληρωμένη και πλήρης και ολόκληρη αυτή ακριβώς η στιγμή, επεκτεινόμενη συνεχώς και για πάντα.

Η προσευχή για υλικά πράγματα δεν αναγνωρίζει ότι το παρελθόν έχει τελειώσει και εξαφανιστεί και ότι μόνο το Αιώνιο Παρόν παραμένει ως αγάπη. Τώρα και για πάντα είναι η Ζωντανή Στιγμή της Θείας Αγάπης.

Τι γίνεται αν το θέλημα του Θεού είναι να βιώσουμε την Τέλεια Ευτυχία Τώρα και για πάντα; Αν συμβαίνει αυτό, τότε το αίτημα να γνωρίσουμε το θέλημα του Θεού είναι μόνο ένα αίτημα να είναι αλήθεια η αλήθεια. Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη, γνωρίζει τα πάντα και είναι παντοδύναμος και σίγουρα η Ευτυχία είναι μέσα στο Θεό και προέρχεται από το Θεό. Και έτσι, αν είχατε στη διάθεσή σας μια επιθυμία ή προσευχή ή αίτημα, δεν θα ζητούσατε την εμπειρία της Αιώνιας Ευτυχίας; Ποια άλλη προσευχή θα ήταν άξια να προσφέρετε από την καρδιά σας;

Η Τέλεια Ευτυχία του Θεού είναι μια Αμετάβλητη Πραγματικότητα. Δεν υπάρχει ούτε μια σκέψη ούτε μια λέξη ή ενέργεια του κόσμου, ούτε μια όραση ή ήχος ή μυρωδιά του κόσμου, ούτε πάνω ή κάτω, ούτε μέσα ή έξω από τον κόσμο που να σημαίνει τίποτα στην Αλήθεια. Ό,τι αλλάζει συνεχώς είναι προσωρινό: εδώ τη μια ημέρα και αλλού την άλλη. Διότι όλα τα πράγματα που επίκεινται στο χρόνο θα περάσουν, αλλά η Δημιουργία του Θεού είναι Πνεύμα και θα διαρκέσει για πάντα. Ο χρόνος είναι η ψευδαίσθηση της αρχής και του τέλους όλων των πραγμάτων, όμως το Πνεύμα είναι για πάντα.

Το Πνεύμα του Θεού είναι η Αιώνια Ευτυχία. Είναι «Αυτό που είναι». Έτσι, όταν σας δημιουργείται μια απορία ή όταν κάνετε μια προσευχή στον Θεό, να είστε πολύ προσεκτικοί ως προς το τι ζητάτε. Και θυμηθείτε κάθε ερώτηση είναι μια ερώτηση για την ίδια την ταυτότητά μας, καθώς κάθε προσευχή είναι μια προσευχή σχετικά με την ίδια την ταυτότητά μας.

Είμαι Πνεύμα, Αιώνιο αναλλοίωτο, όπως με δημιούργησε ο Θεός; Ή είμαι ένα σώμα που συνδέεται με το χρόνο και το χώρο και τις ανάγκες και τα όρια; Η προσευχή, όπως και η αμφισβήτηση, είναι συνεχής. Το τέλος της προσευχής είναι η Αυτογνωσία. Η βεβαιότητα του Εαυτού δεν έχει καμία πιθανότητα αμφιβολίας. Διότι η βεβαιότητα βρίσκεται στο Θεό και προέρχεται από το Θεό.

Η ευτυχία είναι να γνωρίζεις τον εαυτό σου όπως ο Θεός σε δημιούργησε. Όλη η Δόξα στον Θεό για την Αιώνια Ευτυχία. Ψιθυρίστε στον εαυτό σας τώρα: “Εγώ είμαι ο Ζωντανός Χριστός”. Η Αλήθεια είναι Θεϊκά Απλή, γιατί τέτοια είναι η Ενότητα.

Pin It on Pinterest

Share This